Kurser

Psykologisk Rådgivning

Psykolog Susanne Vokstrup     Psykologisk Rådgivning                   Susanne Vokstrup  Tlf. +4529677829  susanne@vokstrup.dk

Kurser


Kursus i Mindfulness


Mindfulness - baseret kognitiv terapi  - MBCT


Se teksten om Mindfulness – Bevidst Nærvær her på hjemmesiden.


Jeg tilbyder et MBCT program, som forløber over 8 uger med 1 session a`2 ½ time hver uge samt hjemmearbejde med egen træning ca. 1 time dagligt.  Programmet er ikke rettet mod en bestemt problemstilling, men deltagerne har typisk forskellige problematikker som nedtrykthed, angst, OCD, stressrelaterede symptomer etc. Det man er fælles om er, at opøve evnen til at være bevidst nærværende.


De forskellige forløb er tilrettelagt for grupper på 7- 12 deltagere. I den enkelte session gennemføres øvelser, udveksles erfaringer og oplevelser med øvelsernes og endeligt gennemgås nye fokuspunkter for de kommende øvelser og hjemmearbejde. De enkeltes personlige problemstillinger diskuteres ikke og alle bestemmer selv, hvor meget de har overskud og lyst til at fortælle om.


Kurser oprettes løbende.


Er du interesseret I at høre nærmere om kurserne og måske at melde dig til et kursus, så skriv til mig på min mail eller ring.


Priser for kurset  på 8 sessioner er afhængig af deltagerantallet. Men prisen ligger på ca. 3000 kr. til 3500 kr.


 

Tilmelding til tlf eller mail.


Tlf.      +45 29677829

e-mail: susanne@vokstrup.dk

 


Ideer til læsning om programmet:


Programmet er udviklet af og beskrevet udførligt i  Segal, Zindel; Williams, Mark & Teasdale, John (2002): Mindfulness-based Cognitive Therapy for Depression. Guilford Press.


På dansk kan anbefales læsning af den danske oversættelse Mark Williams, John Teasdale, Zindel Segal og John Kabat –Zinn (2008): Bevidst nærvær – en vej ud af nedtrykthed. Akademisk Forlag.


Endelig kan der henvises til www.Kognitivgruppen.dk , som bl.a. udgiver CD ´er til de guidede øvelser samt er video.
Psykologisk

Rådgivning


Susanne Vokstrup

Slotsgade 31C

9000 Aalborg


Tlf. +4529677829


susanne@vokstrup.dkMedlem af Dansk

Psykologforening